Ponents Taula 01

Ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat en l’àmbit del control financer en empreses valencianes del sector de la fusta. Compta amb formació acadèmica en direcció i gestió economicofinancera d’empreses i en l’administració pública.

JOSÉ ÁNGEL HERNÁNDEZ

Regidor d'Àrees Industrials, Activitats i Foment Econòmic, Hisenda i Contractació Pública de l'Ajuntament de Riba-roja del Túria

Diplomat en Gestió Comercial i Màrqueting per l’Escola de Màrqueting i Negocis | ESIC València. En la seua etapa en el sector privat, va iniciar la seua activitat en la mercantil Joguets Vercor, S. a. de la que va arribar a ser Director Comercial i Gerent. També va desenvolupar la seua labor com a comercial freelance, focalitzat en la línia d’expansió empresarial a la Xina.

RAFAEL SERRALTA VILAPLANA

Il·lustríssim alcalde d'Ibi que a més, manté les competències de l'Àrea d'Indústria i Ocupació

És president de les Empresa Pública Gestió i Serveis de Paterna i de l’empresa mixta Aigües de Paterna. És membre del Consell i de l’Executiva de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Va estudiar en la Universitat Politècnica de València, on es va especialitzar en electrònica industrial, realitzant l’últim curs en la University of Bristol. Ha desenvolupat la seua labor professional en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

JUAN ANTONIO SAGREDO

Il·lustríssim alcalde de Paterna i responsable d'Indústria, Empreses i Universitat a l'Ajuntament de Paterna

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Funcionari de carrera del Ajuntament d’Elx. Economista especialitzat en gestió estratègica i desenvolupament local. És director del Pla Estratègic Elx 2030 i professor associat de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

ANTONIO MARTINEZ GÓMEZ

Gerent de Promocions i Iniciatives Municipals d'Elx SA

Ha realitzat estudis de Dret en la Universitat d’Alacant. Respecte a la seua experiència professional en l’àmbit privat, ha treball com a Gestor de servidors, projectes web i plataformes de comerç electrònic i ha sigut Director de projectes de comunicació i posicionament de marca.

CARLES MOLINA GÓMEZ

Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Desenvolupament Turístic i Promoció Lingüística i Mercats del Ajuntament d’Elx (2019)

Vicepresident de l’Associació d’Empresaris de Font del Pitxer, ASIVALCO. Membre de la Junta directiva de l’Associació Valenciana d’Empresaris, AVE. Ha desenvolupat la seua trajectòria professional en l’empresa familiar CARNICAS SERRANO, acumulant experiència en totes les àrees de l’empresa, fins a arribar a la Direcció General. També és membre del consell d’administració de l’empresa Mixta BRAU INDÚSTRIES CARNICA HISPÀ CUBANES. S. a., empresa càrnia radicada en la República de Cuba.

CARLOS SERRANO

Director General de Cárnicas Serrano

Llicenciat en Dret per la Universitat de València. Màster en Institucions i Polítiques Comunitàries de la Unió Europea i Diploma de Tècnic de Desenvolupament Local. Ha treballat durant 15 anys en l’àmbit de la promoció econòmica, desenvolupe local i projectes europeus, gestionant 16 projectes transnacionals, en la seua major part de cooperació empresarial. Ponent Taiex de la Comissió Europea. Es va iniciar en la gestió d’àrees industrials al març de 2006 com a gerent de l’Associació Empresarial de Moncada Álfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON), des de gener de 2013 és gerent de FEPEVAL i des de febrer de 2015 és gerent de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials CEDAES.

DIEGO ROMÁ

Gerent de FEPEVAL i de la Confederació Espanyola d'Àrees Empresarials CEDAES

Ponents Taula 02

Llicenciada en psicologia per la Universitat de València. PADE en Alta Direcció d’Empreses per ESADE. Amb àmplia experiència en el sector privat i en l’associacionisme empresarial, ha sigut directora general de Florida Grup Educatiu Cooperatiu i presidenta del Club de Gerents de Torrent, entre altres entitats.

EMPAR MARTÍNEZ BONAFÉ

Directora general d'Indústria i Energia de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana

Diputat en les Corts Valencianes per la província d’Alacant. President comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies de les Corts Valencianes. Llicenciat en Filologia Catalana. Ha sigut regidor de l’Ajuntament de Pego en dues legislatures.

JOSEP NADAL

Grup Parlamentari Compromis

Diputat de les Corts Valencianes per la província d’Alacant. Membre de les Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Estudis en Economia en la Universitat d’Alacant. Experiència professional com a empleat de Banca. Ha sigut regidor a l’Ajuntament d’Elda.

JESÚS SELLÉS

Grup Parlamentari Partit Socialista del País Valencià

Diputat en les Corts Valencianes. Membre de les Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Experiència professional com a Assessor Financer. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de València. Graduat en Finances i comptabilitat per la Universitat de València.

FELIPE CARRASCO

Grup Parlamentari Popular

Diputat de les Corts Valencianes per la província de València. Membre de la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Enginyer d’Organització Industrial. Doctor per la Universitat Politècnica de València i professor associat adscrit a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de València.

CARLOS GRACIA

Grup Parlamentari Ciudadanos

Diputada de les Corts Valencianes per la província d’Alacant. Membre de la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Formació en Relacions Públiques i protocol amb experiència laboral en el sector públic, com a funcionària a l’Ajuntament de Villena i en el sector privat, com a gestor operatiu de banca.

ANA MARÍA CERDÁN

Grup Parlamentari Vox

Llicenciat en Dret per la Universitat d’Alacant i advocat en exercici. Titule d’Agent de Desenvolupament Local per la Diputació d’Alacant. Promotor i Director de Gestió de l’Entitat de Conservació del Polígon Industrial Les Talaies. Professor en la titulació “Especialista Universitari en Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials” de la Universitat Miguel Hernández.

VICENTE SEGUÍ

Vicepresident de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i membre de la seua Comissió Jurídica

Ponents Taula 03

Llicenciada en Història per la Universitat d’Alacant. Màster en Direcció i Administració d’Empreses, competències directives i desenvolupament professional, per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Col·labora com a docent en el Curs de Gestió i Direcció de Parcs Empresarials de la Cambra de Comerç.

RAQUEL ROSIQUE

Directora de Gestió de l'Entitat Urbanística de Conservació d'Elx Parc Industrial

Va ser regidora de Cultura i Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés. 4 anys directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, portant la direcció i coordinació de programes i projectes de promoció econòmica, emprendedurismo i internacionalització en l’Ajuntament de Sant Cugat. Ha sigut General Manager de Terrum Gestió del Territori, i responsable del Servei de Localització Empresarial de l’Agència Catalonia Office of foreign Investment.

SÍLVIA SOLANELLAS

Directora de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC)

President de la Confederació d’empresaris UNEC Segle XXI. Vicepresident Primer de la Cambra de Comerç de Gran Canària. En l’àmbit professional, és fundador i president de l’empresa Cadena Acosta, que aglutina un hòlding de 14 empreses dels sectors de l’automoció, tallers, logística, ferreteria, lloguers o construcció entre altres.

JUAN ACOSTA

President de l'Entitat de Conservació del Polígon Industrial de Arinaga (Agüimes, Gran Canària)

Gerent de l’Associació de Propietaris i Empresaris del Polígon Industrial Cerro de Sant Cristóbal, ocupació que compagina amb l’activitat professional com a advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Valladolid. Llicenciat en Dret per la Universitat de Valladolid. En la seua carrera política, ha sigut regidor de l’Excm. Ajuntament de Valladolid, diputat provincial de l’Excma. Diputació Provincial de Valladolid i Senador en la Cambra Alta de les Corts Generals.

JOSÉ FERRÁNDEZ OTAÑO

Gerent de l'Associació de Propietaris i Empresaris del Polígon Industrial Cerro de Sant Cristóbal

Membre de la Junta Directiva de Fepeval, desenvolupant la funció de Tresorera i membre de la seua comissió jurídica. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Inicia la seua experiència laboral en l’Institut Tecnològic de la Construcció AIDICO, passant després a ocupar el lloc de Gerent en l’Entitat de Conservació del Parc Tecnològic.

MANUELA PEDRAZA

Gerent de l'Entitat de Conservació València Parc Tecnològic

Director General de Powen, empresa especialitzada en energia solar fotovoltaica. Membre del Consell d’Administració de SITE SA. Sondejos, injeccions i treballs especials. Llicenciat en dret i Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pontifícia de Cometes. És Professor de la ICADE Bussines School i de la ESIC Bussines&Màrqueting School. Ha sigut Director de Màrqueting Empreses i Director d’Atenció al Client Nous Mercats d’Endesa.

REMIGIO ABAD

Director General de Powen

Llicenciada en Dret per la Facultat de València, especialitzada en dret privat. Advocada en exercici des de l’any 1993. Gerent de l’Associació d’Usuaris del Polígon Industrial Mediterraneo, AUPIM. Actual secretària de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, en la qual anteriorment va ocupar el càrrec de Tresorera. Membre de la Secretaria Tècnica del consorci Pactem Nord.

ANA PARDO

Gerent de AUPIM Polígon Mediterrani (Albuixech-Massalfassar)

Ponents Taula 04

Llicenciada en dret en l’especialitat de Dret Públic, per la Universitat de València. Màster en economia, administració i dret agrari. Ha exercit com a advocada especialitzada en dret administratiu i mercantil. Ha sigut regidora a l’Ajuntament d’Alcoi, Secretària General de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi.

JÚLIA COMPANY

Directora General de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Membre de la Junta Directiva de l’Entitat de Conservació del Parc Tecnològic, de la qual és actualment vicepresident i en la qual va ser president 6 anys. Professional amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit del desenvolupament de noves tecnologies i la seua aplicació al món de l’empresa. Director de la Divisió de Consultoria de l’empresa Segurinter. Especialitzat a aportar solucions a les àrees industrials i en particular en el desenvolupament de Plans de Seguretat Integral.

FRAN IZQUIERDO

Vicepresident i membre de la Junta Directiva de l'Entitat de Conservació del Parc Tecnològic

Ha dirigit diferents projectes relacionats amb les àrees industrials, com l’elaboració del catàleg i cens de polígons industrials de la Comunitat Valenciana per a la Generalitat Valenciana i el cens de polígons industrials d’Espanya, per al Ministeri d’Indústria. També, ha dirigit l’elaboració del manual per a la creació i gestió d’entitats gestores de polígons industrials per a FEPEVAL, i ha desenvolupat estudis d’Anàlisis i valoració de l’estat de les infraestructures i serveis de les àrees industrials d’Utiel, Gandia, Onda i Villena, entre altres.

BENJAMÍN MARTÍNEZ

Responsable Àrea Empresa Institut IMEDES

Part integrant de l’equip que ha convertit aquesta àrea empresarial en un model de referència a Catalunya, impulsant projectes que consoliden la cooperació entre empreses per a afavorir el seu desenvolupament en el polígon, contribuint a la seua modernització i creixement i aportant des de l’Associació serveis de valor afegit per a les seues empreses. D’aquests projectes: treball en xarxa, Economia circular i simbiosi industrial, ens parlarà a continuació.

MONTSERRAT AMBRÒS

Gerent de l'associació Polígon Bufalvent de Manresa

Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València i Màster en gestió i direcció de l’empresa industrial per la Universitat Politècnica de València.

JOAQUÍN BALLESTER

Gerent de l'Associació d'Empresaris de Fuente del Jarro, ASIVALCO.

Ponents Taula 05

Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Advocada Col·legiada pel Col·legi d’Advocats de Sueca. Ha sigut primer tinent alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i vicepresidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Ha sigut Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana i vicepresidenta segona de la Diputació de València.

REBECA TORRÓ

Secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana

Va ser Gerent de la societat mixta que va promoure el polígon industrial de Cartagena. President del Polígon Industrial Base 2000 de Lorquí (Múrcia) durant 10 anys. Autor intel·lectual i, en part, material de textos legislatius relacionats amb la col·laboració públic-privada per a la gestió del manteniment, conservació, reposició i implantació de noves infraestructures en els polígons industrials.

JOAQUÍN SÁNCHEZ

Secretari General de la Federació de Parcs Empresarials de la Regió de Múrcia, FEPEMUR

Analista de sistemes informàtics. Consultor en tecnologies de la informació i protecció de dades. Perit judicial d’informàtica i tecnologies de la informació. Ha sigut director tècnic dels projectes europeus “ADAPT” de comerç electrònic organitzats per la cambra de comerç i Indústria de Saragossa.

CARLOS MARQUINO

Vicepresident primer de la Federació de Parcs Empresarials d'Aragó (FEPEA)

Director Gerent de l’Associació d’Empresaris del Parc Empresarial Campollano i gerent de ZINCAMAN (Associació de Zones Industrials de Castella-la Manxa), representant a les empreses davant les diferents administracions públiques, així com la prestació de serveis de valor afegit. Llicenciat en Dret per la Facultat de Dret d’Albacete, Universitat de Castella- La Manxa. Màster en Gestió Integrada Empresarial i en Comerç Internacional.

MIGUEL ÁNGEL CUARTERO

Director Gerent de l'Associació d'Empresaris del Parc Empresarial Campollano i gerent de ZINCAMAN

President de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Silvota (ASEMPOSIL i President de la Federació d’Àrees Empresarials d’Astúries (AREAS). Secretari de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES. Llicenciat en Administració de Negocis per FENA i San Francisco State University. Màster en Economia de la UE (London School of Economics). Empresari amb interessos en els sectors del manteniment i instal·lacions, *hotelería i restauració.

PABLO GARCÍA-VIGÓN

President de la Federació d'Àrees Empresarials d'Astúries (AREAS)